Bugün, 2 Haziran 2024 Pazar

MANİSA SANAYİ YILDIZSPOR’DAN ZİRVEYE DEV ADIM

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor, hafta sonu sahasında oynadığı Bağcılarspor karşılaşmasını 2-1’lik skorla kazanarak zirveyi yakaladı ve puanını 14 yaptı.

MANİSA- İLÇELER 15.11.2022 00:00:00 1070 0
MANİSA SANAYİ YILDIZSPOR’DAN ZİRVEYE DEV ADIM

 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor, hafta sonu sahasında oynadığı Bağcılarspor karşılaşmasını 2-1’lik skorla kazanarak zirveyi yakaladı ve puanını 14 yaptı. Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golleri Serdal Öz kaydetti. Takımın en skorer ismi olan Öz, 6 gole ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Manisa Sanayi Yıldızspor, Bölgesel Amatör Lig’de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Kırmızı siyahlılar Muradiye Futbol Sahası’nda konuk ettiği Bağcılarspor’u 2-1 mağlup ederek hanesine çok önemli bir 3 puan daha yazdırdı. Maçın ilk yarısında 17.dakikada Serdal Öz’ün golüyle 1-0 öne geçen Manisa ekibi, 24.dakikada Serdal Öz ile durumu 2-0 yaptı. İlk yarıda rakip kalede çok net pozisyonlardan yararlanamayan kırmızı-siyahlılar, soyunma odasına 2-0’lık skorla girdi. Maçın ikinci yarısında konuk takım 58.dakikada Erhan ile skoru 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manisa Sanayi Yıldızspor, hanesine 3 puan yazdırmanın mutluluğunu yaşadı. Öte yandan 10. Grup’ta yer alan 4 Manisa takımı ligin 7. haftasını 3 beraberlik bir galibiyetle kapattı. Haftayı galibiyetle kapatan tek takım kendi evinde Bağcılarspor’u 2-1 yenen Sanayi Yıldızspor oldu. BAL 10. Grup 7. hafta sonunda Manisa takımlarından Yunusemre Belediyespor 14 puanla 3. sırada, Sanayi Yıldızspor 14 puanla 5. sırada, Saruhanlı Belediyespor 11 puanla 6. sırada yer alırken, Salihli Belediyespor 4 puanla 14 takımlı ligde 13. sırada yer aldı. Manisa Sanayi Yıldızspor teknik direktörü Halit Alaca, “Çok kritik bir galibiyet aldık. Oyuncularım ilk yarıyı çok daha farklı bir skorla önde bitirebilirdi. İkinci yarıda sıkıntı yaşasakta galibiyete uzanmasını bildik. Ligin seyri her geçen gün değişiyor. 14 puanla zirveye ortak olduk” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: MANİSA SANAYİ YILDIZSPOR’ ZİRVEYE
  • Pazar 34 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.4 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Salı 37.3 ° / 21.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.