Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa Sanayi Yıldızspor’dan kaleye takviye

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor, Eren Abadanç ile yollarını ayırmasının ardından kaleye Kubilay İsmail Zihni’yi transfer etti.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 13.01.2023 16:34:00 1284 0
Manisa  Sanayi Yıldızspor’dan kaleye takviye

 

 

 

Takımla birlikte çalışmalarını sürdüren ve Manisaspor altyapısından yetişen Kubilay İsmail Zihni için Antalya kampı öncesi imza töreni düzenlendi. 23 yaşındaki file bekçisi Amasya Futbol Kulübü ile Altınova Belediyespor formaları da giydi. 

Kulüp Başkanı Erhan Yıldız ve yeni transfer Kubilay Zihni’nin katıldığı törende açıklama yapan Erhan Yıldız, “Ligin ikinci yarısında üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Kubilay kardeşimiz de aramıza katıldı ve kalede rekabetin üst seviyeye çıkmasında önemli rol oynayacak. Hem kendisi hem de takımımız için güzel bir ikinci yarı geçmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Kariyerinde toplamda 128 maçta forma giyen yeni transfer Kubilay İsmail Zihni ise, “Manisaspor altyapısından yetişen biri olarak Manisa’yı çok seviyorum. Manisa Sanayi Yıldızspor’da yatırımlar yapan bir kulüp. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Başkanımız Erhan Yıldız’a ve hocalarımıza transferim için teşekkür ediyorum” dedi. 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.