Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Manisa Sanayi Yıldızspor sahaya indi

Manisa Sanayi Yıldızspor, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 10.08.2022 00:00:00 1529 0
Manisa Sanayi Yıldızspor sahaya indi

 

 

Manisa Sanayi Yıldızspor, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Halit Alaca yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular koşu ve aerobik çalışması yaptı. Kırmızı-siyahlıları ilk antrenmanda Başkan Erhan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Manisa Sanayi Yıldızspor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına başladı. Yeni sezon hazırlıklarının 1. etabına Manisa’da start veren kırmızı-siyahlılar, Çobanisa’da ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Halit Alaca yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular koşu ve aerobik çalışması gerçekleştirdi. Ege ekibi, yapacağı sabah ve akşam antrenmanıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Sezonun ilk antrenmanında Başkan Erhan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Sportif direktör Bülent Gökkaya, altyapı sorumlusu Hüseyin Şahin ile antrenörler takımı yalnız bırakmadı. Teknik direktör Halit Alaca yönetiminde iki hafta kadar Çobanisa'da çalışacak Manisa ekibi, 24 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar'da kampa girecek.

ERHAN YILDIZ: ÇEKİŞMELİ VE GÜZEL BİR LİG OLACAK

Tam kadro olarak yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Başkan Erhan Yıldız, “Yeni sezon öncelikle bütün takımlarımız için hayırlı olsun. İnşallah az hasarlı, iyi futbolun oynandığı bir sezon olur. Hepimiz, Türk futbolunun gelişimi adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu sezon çekişmeli, güzel bir lig geçeceğini düşünüyorum. İyi bir kamp geçireceğiz, sıkı çalışacağız. Kendimize, teknik heyetimize ve takımımıza güveniyoruz. Heyecanımız üst seviyede diyebilirim. Yeni bir takım olmanın dezavantajlarını yaşamadan, lige iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz” diye konuştu.

 


Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

Ramazan-29

Ramazan-28

Ramazan-26

Anahtar Kelimeler: Manisa Sanayi Yıldızspor sahaya
  • Cuma 23.3 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 16.7 ° / 11 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 22.2 ° / 8.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.