Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

MANİSA PAZARCILAR ODASINDAN DEPREMZEDELERE DESTEK

Manisa Pazarcılar Odası yardım kampanyası ile depremzedelere destek oluyor.

MANİSA-GENEL 10.02.2023 00:00:00 940 0
MANİSA PAZARCILAR ODASINDAN DEPREMZEDELERE DESTEK

 

 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Türkiye’nin her yerinden yaraları sarmak için yardımlar devam ediyor. Manisa Pazarcılar Esnaf Odası, depremzedelere yardımcı olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında pazarcı esnafı ve vatandaşlar elbise yardımında bulundu. Ekipler tarafından kolilere yerleştirilen giyim eşyaları Manisa Valiliği koordinesinde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonundaki yetkililere teslim ediliyor.

Ekipler buradan eşyaları tırlara yükleyerek deprem bölgesine gönderiyor. Önümüzdeki günlerde gıda için yardım kampanyası başlatılacağı ifade edildi. Pazarcılar Odası’nın kampanyasına pazarda alışveriş yapan Güney Koreli iki kişi de destek oldu.

Manisa Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay, “Ülkemizi olarak yaşadığımızı bu acı olayları tekrar yaşamamak istiyoruz. Aynı felaketlerle bir daha yüzleşmemek adına Rabbime duacıyız. İnşallah bir daha böyle acı günler yaşamayız. Böyle günlerde halkımızın birbirine kenetlenmesi bir kez daha kendini gösterdi. Halkımız, özellikle pazarcı esnafımız Pazartesi gününden itibaren gerek odamıza, gerek pazaryerinde yaptığımız kampanyaya tamamı yeni ürünlerden destek oldu. İki araba teslim etmiştik. Tamamı kılık kıyafet üzerine kampanyamız. Hafta başından da itibaren kuru gıda ve yiyeceklerle ilgili talepleri değerlendireceğiz.

Destek olan esnaf camiamıza, halkımıza teşekkür ediyordum. Ölenlerimize Allah’tan rahmet, kalanlara sabırlar diliyorum” dedi.

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Perşembe 25.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.