Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Manisa Milli Yol Partisinden şehit Sinan Ateş'in ailesine ve mezarına  ziyaret

Manisa Milli Yol Partisi teşkilatı Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Bursa'da bulunan baba ocağına taziyede bulundu

MANİSA-GENEL 8.01.2023 15:30:00 1099 0
Manisa Milli Yol Partisinden şehit Sinan Ateş

 

 

 

Taziye ziyaretine  Gençlik Politikaları ve Yan Kuruluşlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Uysal,  Milli Yol Partisi Manisa  İl Başkanı İlkay Şimşek, Milli Yol Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Meltem Atila, il ve ilçe yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı.

Milli Yol Partisi Manisa  İl Başkanı İlkay Şimşek yaptığı açıklamada söyle   dedi;

"1980 öncesi Türkiye sağ sol çatışmalarına sahne olmuştu olmasına ama bu cenderede bile Şehit Liderimizin Başkanlığını yaptığı Bir tane Ülkü Ocakları Genel Başkanımızı şehit vermemiştik.
Bugün Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanlığı olarak Ülkücü Şehit akademisyen eski dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Doç.Dr Sinan Ateş'in ailesini ve mezarını  ziyaret ettik. Şehidimizden geriye kalan gözü yaşlı ülkücü Gazi baba gözü yaşlı anne gözü yaşlı eşi ve iki adet dünyalar güzeli kızları ve milyonlarca ülküdaşı.
Şehit Sinan Ateş Başkanımızın suikastı bir an önce ucu nereye ve kime dayanırsa nereye kadar giderse gitsin ama bir an önce aydınlatıması kamuoyunun vicdanı gereğidir .
Bizler Milli Yol Partisi olarak Ülkücü Alperenlerin sesi olarak bu suikastın takipçisi olduğumuzu Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın suikastinin tüm engellemelere müdahalelere rağmen siyasi olarak tek savunucusu olan  Milli yol partisi olarak bu olayın takipçisiyiz takipçisi olmaya da devam edeceğiz  Kıymetli Dava arkadaşlarımız buna emin olsunlar.
Allah Başta Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ve Şehit Başkanımız Sinan Ateş'in Mekanlarını Cennet Hz. Hamza’ya ve cümle Şehitlere komşu eylesin inşallah "

 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.