Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa İmam Hatiplilerde Kazer Dönemi Başladı

Manisa’da 1.amatör kümede güçlü bir takım kurmak isteyen ve bu  sezon 1. Amatör Küme Kış Ligi B grubunda mücadele edecek olan İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü, takımın başına Muharrem Kazer’i getirdi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 3.09.2022 16:54:00 1792 0
Manisa İmam Hatiplilerde Kazer Dönemi Başladı

 

Manisa 1.amatör kümede güçlü bir takım kurmak isteyen ve bu  sezon 1. Amatör Küme Kış Ligi B grubunda mücadele edecek olan İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü, takımın başına Muharrem Kazer’i getirdi.

Kulüp  Başkanı Murat Emgener, sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi. Kazer’in yardımcılığını Hakan Akkoç yapacak.

Manisa’da 2022-2023 futbol sezonunda 1. Amatör Küme Kış Ligi B grubunda mücadele edecek olan İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü,  tecrübeli teknik adam Muharrem Kazer ile sözleşme imzaladı.

 İmza törenine Kulüp Başkanı Murat Emgener, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Çetinkaya ve Futbol Şube-Taraftar Sorumlusu Furkan Yorğun katıldı. Muharrem Kazer'in yardımcılığını Hakan Akkoç yapacak.

SEZONA BİR AN ÖNCE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Manisa İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener,  yeni sezonunun hayırlı olmasını temenni ederek, bütün takımlara başarılar diledi. Emgener, bu yıl 10 takımın yer alacağı B grubunda mücadele edeceklerini ifade ederek, “Çalışmalarımıza başladık. Teknik direktörlük konusunda Muharrem Kazer hocamızla sözleşme imzaladık. İki taraf için de hayırlı olsun. İç ve dış transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Futbolcularımızla anlaşıp bir an önce sezona başlamak istiyoruz. Gayemiz, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak, kurtarmak. Gençlerimize sahip çıkmak istiyoruz. Gençlerimizle lige renk katmak istiyoruz.

Tüm takımlarımıza, futbolcularımıza kazasız, belasız bir sezon diliyoruz. Tük takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Manisa İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübünün başında sahaya çıkacak olan tecrübeli teknik adam Muharrem Kazer, öncelikle anlaşmanın her iki taraf açısından hayırlı olmasını diledi. Yeni sezonda iyi şeyler yapmak istediklerini ifade etti.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.