Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MANİSA İL MÜFTÜSÜ GÜLLER'E VEDA GECESİ

İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller’e İl Müftülüğü Personelinden Veda Gecesi düzenlendi.

MANİSA-GENEL 8.07.2023 22:48:00 1067 0
MANİSA İL MÜFTÜSÜ GÜLLER

 

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü olarak atanan Dr. Hasan Hüseyin Güller onuruna Manisa İl Müftülüğü personeli tarafından veda gecesi düzenlendi.

12.12.2022 tarihinden itibaren Manisa İl Müftüsü olarak görev yapan Güller il müftülüğü personeliyle vedalaşarak helalleşti.

Programda personele hitap eden Müftü Güller; “Öncelikle bu yemeğe katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Katılamayan arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Kısa sürede çok güzel dostluklar edindik. Göreve ilk başladığımda kurumumuzun bir aile olduğunu ve bu ailede hep birlikte huzur içinde çalışmak için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerektiğini söylemiştim.
Bugün geldiğimiz noktada şöyle bir geriye dönüp baktığımızda huzur içerisinde çalıştığımızı, en ufacık bir sorunla karşılaşmadığımızı görüyorum. 

Hepinize bu huzur ortamını sağladığınız için canı gönülden teşekkür ederim. Kısa zamanda gücümüzün yettiğince hizmet etmeye çalıştık, bu noktada her biriniz üzerinize düşen sorumluluğu yerine getirdiniz. Hep birlikte güzel hizmetlere imza attık. Bu bir bayrak yarışıdır. Bundan sonra da inşallah benden sonra bayrağı devralacak müftümüzle birlikte çok daha güzel hizmetlere öncülük edersiniz. Bu duygularla hepinize tekrar teşekkür ediyor helallik istiyorum. Benim bir hakkım varsa sonuna kadar helal olsun” ifadelerini kullandı.

Program sonunda personelle vedalaşarak helalleşen Müftü Güller’e İl Müftü Yardımcıları Mehmet Ceyhan ve Ramazan Arba tarafından çiçek takdim edildi.

Veda programına Yunusemre İlçe Müftüsü M. Nedim Bakır, TDV Manisa Şubesi yönetim kurulu üyeleri, şube müdürleri, şefler, vaizler, din hizmetleri uzmanları ve müftülüğün farklı kademelerinde hizmet veren daire personeli katıldı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: MANİSA MÜFTÜSÜ GÜLLER' GECESİ
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.