Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

MANİSA İL MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLİYOR

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Genç Raketler Buluşuyor Masa Tenisi Turnuvası Düzenliyor.

MANİSA -SPOR 28.12.2022 16:19:00 1553 0
MANİSA İL MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLİYOR

 

 

 

 

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün organize edeceği masa tenisi turnuvasına Yunusemre ve Şehzadeler ’deki ortaokullar katılacak. Müracaatlar 27 Aralık -13 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

Turnuva yıldızlar 2009-2010 ve küçükler 2011,2012 doğumlular arasında olacak. Başvurular 05554896737 ve 05394349955 numaralarından yapılabilecek.

GÖZCÜ"GENÇLERİMİZ İLE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Mahmut Gözcü

"Gençlerimiz hem spor yapacak, hem de yeni arkadaşlar yeni dostlar kazanacak. Koordinatörlüğümüzün Lise ve ortaokula giden gençlerimize yönelik düzenlediği birçok programı mevcut. Gençlerimize yönelik, yarışmalarımız, okuma gruplarımız, hafta sonları ders çalışma etkinliklerimiz, sosyal ve kültürel gezilerimiz bulunmaktadır. Gençlik buluşmalarında gençlerimizle bir araya gelip kendileri ile istişareler gerçekleştiriyor ve programlarımıza onların görüşleri doğrultusunda yön veriyoruz. Gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmek adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

İyilik Güzellik Gençlik ser levhası ile yeryüzünde iyiliği ve güzelliği gençlerimizle beraber yaymaya devam edeceğiz. Yunusemre ve Şehzadeler ilçesindeki tüm okullarımızı bu turnuvaya davet ediyoruz.

Gençlere yönelik her çalışmada bizlere önderlik ve liderlik eden, desteğini bizlerden esirgemeyen İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller'e teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu.


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.