Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MANİSA HASAN TÜREK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE BAYRAK, ŞEHİTLİK VE GAZİLİK KAVRAMI ANLATILDI 

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencilerine bayrak, şehitlik ve gazilik kavramları üzerine söyleyişi gerçekleştirdi.

MANİSA- EĞİTİM 28.11.2023 11:44:00 1693 0
MANİSA HASAN TÜREK ANADOLU LİSESİ  ÖĞRENCİLERİNE BAYRAK, ŞEHİTLİK VE GAZİLİK KAVRAMI ANLATILDI 


Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri  

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencilerine bayrak, şehitlik ve gazilik kavramları üzerine söyleyişi gerçekleştirdi.
Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyeleri  Manisa'da okullarda öğrenciler ile buluşmaya devam ediyor. Son olarak Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilere bayrak, şehitlik ve gazilik kavramları üzerine bilgiler paylaştılar. Öğrenciler gazilere sorularını sordu. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği  üyeleri ise soruları  cevapladı.  Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya söyleyişinin verimli geçtiğini söyledi. Başkan Adnan Kaya "Manisa'da okullarımızdan talep geldiği sürece okullarımıza gidiyoruz. Okullarımızda  öğrencilerimiz ile bir araya geliyoruz. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencileri de öğrenmeye açık öğrencilerdi. Bizlere sorular sordu bizlerde cevap verdik.  Bayrak, şehitlik ve gazilik kavramları üzerine öğrencileri bilgilendirdik.  Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi  Müdürü Ömer Bozoğlu  ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere  teşekkür ederim" dedi.


Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi  Müdürü Ömer Bozoğlu ise  söyleyişinin verimli geçtiğini söyledi ve  Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


 Program sonunda öğrenciler programa katılan gazilere  çiçek taktim  etti ve hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.