Manisa Güreş Eğitim Merkezi Rize’de Türkiye Şampiyonu oldu

Rize’de düzenlenen Mehmet Akif Pirim U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Manisa’yı temsil eden sporcular 7 madalya kazandı.

MANİSA -SPOR 9.06.2023 19:07:00 1455 0
Manisa Güreş Eğitim Merkezi Rize’de Türkiye Şampiyonu oldu

 


 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Rize’de düzenlenen Mehmet Akif Pirim U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Manisa’yı temsil eden sporcular 7 madalya kazandı.

 

 81 ilden yaklaşık 800 sporcunun katılımıyla Rize’de yapılan U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'na 16 sporcuyla katılan Manisa Güreş Eğitim Merkezi sporcularından 38 kiloda Süleyman Efe Güleç ikinci, 85 kiloda Arda Uğur ikinci, 41 kiloda Tayfur İlyasoğlu üçüncü, 44 kiloda Halil Şimşek üçüncü, 52 kiloda Hamza Yüksel üçüncü, 57 kiloda Onur Kara üçüncü ve 62 kiloda Mehmet Dipçinoğlu üçüncü oldu. Ayrıca Manisa Güreş Eğitim Merkezi Güreş Takımı, 110 puanla Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Güreş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören güreşçilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Kerem Kamal gibi yetenekleri Türk sporuna kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.  
 

Özalper: Gülşah Başkanımızın emaneti Hakan Şimşek’te

Şehzadeler’de yeni başkan Hakan Şimşek oldu

Saadet Partisi Turgutlu’da Sahaya İndi: Hedef İktidar

Salihli'nin Temizlik Filosuna TBB’den Güçlü Destek

Yılmaz: Barınma Krizi Toplumsal Çöküşe Neden Oluyor

Vali Özkan: Hedefimiz Afetlere Dirençli Bir Manisa

Manisa’da Mevlana Rüzgarı: Gülneva Topluluğu Mest Etti 

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

  • Pazar 8.6 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 8.5 ° / 3.7 ° false
  • Salı 6.9 ° / 0.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.