Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa Genç İş Adamları Derneği'nde yeni başkan Bozyaka oldu

Yaklaşık 3 Dönemdir MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yerine getiren Halil Ağırbaşlı, yapılan seçim sonucu görevini Güngör Serdar Bozyaka'ya devretti.

MANİSA-GENEL 4.05.2023 12:40:00 1429 0
Manisa Genç İş Adamları Derneği

 

 

 

Yaklaşık 3 Dönemdir MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yerine getiren Halil Ağırbaşlı, yapılan seçim sonucu görevini Güngör Serdar Bozyaka'ya devretti.


Halil  Ağırbaşlı, "3 dönem içerisinde MAGİAD'ın bölgesel bir güçten ulusal bir güce evrilmesi bizler için yegane mutluluk olup emeklerinden dolayı tüm ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, yeni Başkanımız Güngör Serdar Bozyaka’ya görevinde başarılar dilerim." ifadeleri ile yeni MAGİAD Başkanı'nı tebrik etti.
Yeni Başkan Bozyaka ise "Magiad, Manisa için çok önemli bir değer ve prestijli bir markadır. Bu değerini ona veren temel kriterlerden biri de her siyasi görüşten ve ideolojiden iş insanının ortak idealler için, saygı ve sevgi çerçevesinde birlikte mücadele etmesidir. Kentimiz ve ülkemiz için sürdürülen bu beraberliğe önem göstermeye devam edeceğiz. Bu yeni görev, bizlere daha fazla sorumluluk da getirmektedir. Zira MAGİAD'ın son dönemde kaydettiği başarıların daha da ileri taşınabilmesi bizlerin öncelikli hedefidir. Aynı zamanda Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Halil Ağırbaşlı başta olmak üzere tüm önceki dönem yöneticilerimize içten ve samimi teşekkürlerimi sunarım." diyerek üzerine almış olduğu görevin ağırlığına değindi.

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.