Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manisa Esnaf odalarından Metin Genç Ay'a Ziyaret

Manisa’da esnaf odaları başkanları geçtiğimiz günlerde yeniden görevine başlayan Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MANİSA- EĞİTİM 18.01.2024 15:47:00 654 0
Manisa Esnaf odalarından Metin Genç Ay

Manisa’da esnaf odaları başkanları geçtiğimiz günlerde yeniden görevine başlayan Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

Manisa Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akçın, Elektrikçiler Odası Başkanı Rıfkı Taşkıncan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin ile birlikte ziyaret etti. 
Manisa Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Metin Gençay’a yeni görevinde başarılar dileyerek, özellikle son dönemlerde çırak bulmakta zorlandıklarını ifade etti. Kırlı, çıraklık eğitim merkezlerine daha fazla önem verilmesi gerektiğini vurguladı.
Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnaflar olarak milleti eğitim camiası olarak, sivil toplum kuruluşları olarak kısaca toplumun katmerleri olarak mesleki eğitimin, çıraklık eğitimin gelişmesi için birlikte çalışılması gerektiğini vurguladı. Gençay, organize sanayi bölgelerindeki fabrikalarla işbirliği yaparak meslek liselerine öğrencilerin daha iyi eğitim görmeleri için atölyeler kazandırıldığını ifade etti. çıraklık eğitim konusunda işbirliğinin çok önemli olduğunun altını çizen Gençay, bu konuda her türle desteğe açık olduklarını belirtti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa Esnaf odalarından Metin ' Ziyaret
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.