MANİSA 'DA ARDAHANLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği  iftar programı düzenledi.

MANİSA-GENEL 11.04.2023 11:02:00 1741 0
MANİSA

 

 

 

Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği  iftar programı düzenledi. İftar programına Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş ve dernek başkanları, Etkinlik-SEN Manisa Şube Başkanı Yalçın Taşdemir,  Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Dalbudak  ve yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri  ve Manisa’da yaşayan çok sayıda Ardahan’lı vatandaş katıldı.

Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Dalbudak tüm davetlilere katılım sağladıkları için teşekkür etti. Başkan Dalbudak” Her yıl Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği olarak iftar programı düzenliyoruz. Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programında üyelerimizi bir araya getiriyoruz ve sohbete vesile oluyoruz. Tüm üyelerimize ve davetlilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Milli Eğitim’den Bir İlk: Üniversite Tercih Danışmanlığı Noktası Açıldı

Alaşehir’de Kaçak Tütün Operasyonu: 67 Bin Sarılmış Sigara Ele Geçirildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 1,4 Milyon Lira Ceza

Akhisar’da Kaçak Alkol Operasyonu: 1.060 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Saruhanlı’da Kuraklık Alarmı: Susuzluk, Obruk ve Yangın Tehlikesi Büyüyor

Demirci Güveli Barajı’nda Sona Gelindi: 1000 Dekar Arazi Suya Kavuşuyor

  • Cumartesi 36.6 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.