Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çocuk oyun parkları ve fitness gruplarını düzenliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çocuk oyun parkları ve fitness gruplarının bulunduğu alanlarda epidyem zemin uygulamasını sürdürüyor.

MANİSA-GENEL 6.06.2022 09:12:00 1514 0
Manisa Büyükşehir Belediyesi, çocuk oyun parkları ve fitness gruplarını düzenliyor

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çocuk oyun parkları ve fitness gruplarının bulunduğu alanlarda epidyem zemin uygulamasını sürdürüyor. Darbe emme özelliği ve esnek yapısı nedeniyle düşmeye bağlı yaralanmaları önleyen uygulama ile Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara güvenli bir oyun ortamı oluşturuluyor.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlarda ve vatandaşların spor yaptığı tartan pistlerde başlattığı zemin yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Güzelyurt Mahallesi ve Hafsa Sultan Mahallesi’nde yer alan parkların da zemin yenileme çalışmalarını tamamladı. Park ve fitness alanları, yenilenen zeminiyle hem daha estetik bir görünüm kazandı hem de daha güvenli bir hale geldi. Epidyem zeminin darbe emme özelliği ve esnek yapısı nedeniyle düşmeye bağlı yaralanmaları önlediğini belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Okulların yaz tatiline girmesine sayılı günler kaldı. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatı doğrultusunda çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın vakit geçireceği alanlarda hızla zemin yenileme çalışması başlattık. Çocuklarımıza güvenli oyun alanları oluşturmak için bu çalışmalarımız sürecek” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.