Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Manisa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarını ağırladı.

MANİSA -MEDYA 10.01.2024 12:36:00 1239 0
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programı

 

 

 Büyük Saruhan Hotel’de gerçekleşen programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar, gazeteciler katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün rahatsızlığı nedeniyle programa katılamadığını belirterek, selamlarını iletti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.  Güzgülü, gazeteciliğin şekil değiştirdiğini ifade etti. Güzgülü, gençliğinde gazetecilik işiyle uğraştığını belirterek, internetin bu kadar gelişmediği dönemde gazetecilik yaptığını açıkladı. Güzgülü, “Haber almak günümüzde bir ihtiyaçtır. Bugün yazılı basınla olsun, internetle olsun haberi alıyoruz” dedi. 
Güzgülü, gazetecilerin toplumdaki önemli rolüne değinerek, "Gazeteciler, demokrasinin ve ifade özgürlüğünün en önemli unsurlarından biridir. Toplumun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde, kamuoyunun bilgilendirilmesinde ve kamusal denetimin sağlanmasında gazetecilerin yeri çok büyüktür. Bu nedenle, gazetecilerin hak ve özgürlüklerinin korunması, demokrasinin ve ifade özgürlüğünün korunması açısından da büyük önem taşımaktadır." dedi.
Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak basına her zaman destek olduklarını belirterek, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, basınımızın çalışmalarını her zaman takip ediyoruz ve destekliyoruz. Basınımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla, basın mensubu konuştuklarımızın talep ve önerilerini dinliyor ve çözüm üretiyoruz. Ayrıca, basın mensuplarımıza yönelik eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri de gerçekleştiriyoruz." diye konuştu. 
Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Manisa Büyükşehir Belediyesine bu güzel program için teşekkür etti. Filizkan, gazetecilerin günümüzde ne yazık ki eski haklarını kaybettiğini kaydetti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.