Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa BBSK’lı Judoculardan 7 Madalya

Manisa BBSK’lı judocular, 15 ülkeden 1200’e yakın sporcunun katıldığı müsabakalarda 7 madalya kazandı.

MANİSA -SPOR 7.07.2022 12:13:00 1175 0
Manisa BBSK’lı Judoculardan 7 Madalya

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor (Manisa BBSK) Judo takımı, Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan adına düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası ve ortak çalışma kampını başarılı bir şekilde tamamladı. Manisa BBSK’lı judocular, 15 ülkeden 1200’e yakın sporcunun katıldığı müsabakalarda 7 madalya kazandı.

 

Türkiye’nin judoda ilk olimpiyat şampiyonu olan milli sporcu Hüseyin Özkan adına Türkiye Judo Federasyonu ve Kocaeli İl Temsilciliği tarafından Uluslararası Judo Turnuvası ve Uluslararası Ortak Çalışma Kampı düzenlendi. 01-06 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleşen organizasyona 15 ülkeden 1200’e yakın sporcu katılım sağladı. Manisa BBSK’lı judocularda, uluslararası sporcuların yer aldığı müsabakalarda başarılı performanslarını devam ettirdi. Ömer Faruk Pınar 46 kilo ikincisi, Kerem Şayık 50 kilo ikincisi, Ahmet Dikici 55 kilo ikincisi ve Arda Aydın 73 kiloda ikinci olurken; Deniz Avcı 52 kilo üçüncüsü, Emir Musap Çelik 60 kilo üçüncüsü ve Belinay Beyza Gökkaya da 70 kilo üçüncüsü olmayı başardı.

 

Elmalı, Tebrik Etti

 

Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan Uluslararası Judo Turnuvası ve Uluslararası Ortak Çalışma Kampı sonrasında organizasyona ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Elmalı, “Judocularımız, uluslararası bir organizasyonda yine önemli sonuçlar aldı. 15 ülkeden 1200 sporcunun içerisinde 7 madalya kazanmak oldukça gurur verici. Sporcularımızı ve bu başarıda emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.  


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: manisa bbsk’lı judoculardan 7 madalya
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.