Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa BBSK Cimnastik Kursları Büyük İlgiyle Başladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çok sayıda branşta hizmet veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, cimnastik kurslarına da yoğun ilgiyle başladı.

MANİSA -SPOR 27.11.2022 21:37:00 1040 0
Manisa BBSK Cimnastik Kursları Büyük İlgiyle Başladı

 

 

 

Çocukların ve gençlerin her türlü zararlı alışkanlık ve bağımlılıktan uzak olması için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çok sayıda branşta hizmet veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, cimnastik kurslarına da yoğun ilgiyle başladı. 

Cimnastiğin sporun temel dallarından bir tanesi olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, gösterdikleri ilgi nedeniyle Manisalılara teşekkür etti.

Spor şehri Manisa anlayışıyla 15 branşta çocuklara ve gençlere spor yapma imkanı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, minikler için hayata geçirdiği cimnastik kurslarının startını verdi. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde başlayan kurslarda, eğitmenleri Ezgi Pazarcık gözetiminde temel cimnastik eğitimi almaya başlayan minikler, denge, kuvvet, çabukluk, esneklik, el-göz, sinir-kas koordinasyonu noktasında çalışmalar gerçekleştirdiler. Minik sporcular kurs alırken, aileleri de salon dışında çocuklarını takip ettiler.

Yetenek Kazanacaklar

Cimnastiğin sporun temel dallarından bir tanesi olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, “Yarışmacı olarak cimnastik branşımız vardı. Şimdi de yeni cimnastikçiler yetiştirmek ve Türk sporuna yeni başarılar kazandırmak düşüncesiyle Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve Kulüp Başkanımız Sayın Mehmet Güzgülü öncülüğünde kurslarımızı başlattık. Kurs sayesinde çocuklarımız, kas kemik yapılarını kuvvetlendirip, bedenlerini daha bilinçli bir şekilde kullanmayı da öğrenecek. Çocuklar ayrıca eğitim dönemlerinde denge, kuvvet, çabukluk, esneklik, el-göz koordinasyonu, sinir-kas koordinasyonu ve bedenlerini bilinçli bir şekilde kullanabilme yeteneği de kazanacak. Kurslarımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle Manisalı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.