Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa BBSK, 2022 Yılında Altyapısıyla Başarılara imza attı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, (MBBSK) alt yaş kategorilerinde jimnastik, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme branşlarında 2022 yılında da önemli başarılara imza attı.

MANİSA -SPOR 12.01.2023 01:04:00 1065 0
Manisa BBSK, 2022 Yılında Altyapısıyla Başarılara imza attı

 

 

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, (MBBSK) alt yaş kategorilerinde jimnastik, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme branşlarında 2022 yılında da önemli başarılara imza attı. Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı da, altyapılarda başarılı sporcular yetiştiren bir kulüp olduklarını belirterek, yeni dönem ile ilgili planlamalara başladıklarını ifade etti.  

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, alt yaş kategorilerinde binlerce sporcuya 2022 yılında da el uzattı. Kulübün bünyesinde alt yaş kategorilerinde gerek rekabetçi takımlarda gerekse de spor okullarında birçok çocuğa spor yapma imkanı sunan Manisa BBSK’nın jimnastik, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme branşlarında 2022 yılında yakalanan başarıların ardından 2023 planlamasına da başlandı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, Tevfik Lav Spor Tesislerinde 5 branştaki teknik ekip ve antrenörlerle bir araya gelerek, “Her yıl üstüne koyarak kendimizi geliştiriyoruz. 2022 yılında da jimnastik, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme branşlarında önemli çalışmalar yaptık. Sporun birleştirici gücüne inanan bir yapının içerisinde 2023 hedeflerimizi de belirliyoruz. Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında gerek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak gerekse de başarılı sporcuları Türk Sporuna kazandırmak için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.