Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona'dan darp edilen avukatla ilgili açıklama

Manisa Barosu Başkanı Av Ümit Rona, baro adına açıklama yaparak, haciz işlemleri için gittiği yerde darp edilen avukata sahip çıktı. Yaşanan menfur saldırıya tepki gösterdi.

MANİSA - ASAYİŞ 4.05.2023 10:36:00 4085 0
Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona

 

 

Manisa Barosu Başkanı Avukat  Ümit Rona, baro adına açıklama yaparak, haciz işlemleri için gittiği yerde darp edilen avukata sahip çıktı. Yaşanan menfur saldırıya tepki gösterdi.

Başkan Rona, "Meslektaşımız Av.Mehmet Demirlek'in bir haciz esnasında silahlı saldırıya uğradığını ve bu saldırı sonucunda yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Baro Başkanlığımız Başsavcılık ve Celal Bayar Üniversitesi yetkilileri ile görüşerek gerekli adımları vakit kaybetmeksizin atmıştır. Menfur saldırıyı kınadığımızı belirterek suçluların gerekli cezayı alması için gereken tüm işlemleri takip edeceğimizi bildiririz.
04.05.2023 tarihi saat 13:30'da Turgutlu Adliyesi önünde konu ile ilgili Basın Açıklaması yapılacaktır. Meslektaşlarımıza saygıyla duyurulur" dedi.

Türkiye Kent Konseyleri Platformu 10-11 Ekim’de Manisa’da Toplanacak

Manisa’da Yaya Yollarında Motosiklet Denetimi

Manisa’da Okul Servislerine Sıkı Denetim: 12 Araç ve Sürücüye Ceza

AK Parti Heyeti Akhisar’da Yatırımları İnceledi, Vatandaşla Buluştu

CHP Yunusemre İlçe Başkanlığına Yalçın Arcak Seçildi

KADEM Manisa’dan Düzlen Köyü’nde Kadınlara Eğitim ve Destek Buluşması

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Vefa ve İlköğretim Haftası Ziyaretleri

Ferdi Zeyrek Anısına Efes Selçuk’ta Futbol Müsabakaları Başlıyor

  • Pazartesi 29.3 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Salı 29.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.