Manisa Barosu adli yıl kokteyl düzenledi

Manisa Barosu tarafından adli yıl açılışı nedeniyle kokteyl düzenlendi.

MANİSA-GENEL 5.09.2023 16:49:00 1753 0
Manisa Barosu  adli yıl  kokteyl düzenledi

 

 

 Manisa’da 2023-2024 Adli Yılı 1 Eylül tarihi itibariyle resmen başladı. Manisa Barosu avukatlar ve stajyer avukatların katılımıyla kokteyl düzenledi. Manisa Barosu Hizmet Binasında gerçekleşen programda sanatçı Efe Çıraklar ve ekibi birbirinden güzel parçaları avukatlar için seslendirdi. 
Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona, “Avukatlık mesleğini karamsar tablolarla hatırlamak bir yana oradaki mücadelemizi elbette vereceğiz ancak avukatlığı güzel bir yerde birlikte yaşamamız lazım. Avukat meslektaşlarım bu güzel ve onurlu mesleğini yapmalarının yanında özel hayatlarında da en güzel eğlenceyi, en güzel ortamı hak eden meslek gruplarıdır. Çünkü avukatlar toplumda örnek olan bir meslek grubudur. Manisa Barosu olarak böyle bir gece düzenlemekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

Anahtar Kelimeler: Manisa Barosu kokteyl düzenledi
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.