Manisa Ak Parti Siyaset Akademisi Kadın programı tamamlandı

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ile genel merkez Ar-ge ve Eğitim Başkanlığı bünyesinde 30 büyükşehirde 3 hafta sürecin de yapılan Siyaset Akademisi Kadın programı tamamlandı.

MANİSA-GENEL 25.12.2022 18:46:00 1782 0
Manisa Ak Parti Siyaset Akademisi Kadın programı tamamlandı

 

 

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ile genel merkez Ar-ge ve Eğitim Başkanlığı bünyesinde 30 büyükşehirde 3 hafta sürecin de yapılan Siyaset Akademisi Kadın programı tamamlandı. 

 

 Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, İlk hafta eğitimleri; Gazeteci Yusuf Alabarda, Serhat Yabancı ve Hakan Turgut tarafından gerçekleştirildi. 

 

İkinci hafta Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İstanbul milletvekili Hulusi Şentürk, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Nurday Yüzbaşıoglu eğitimlerini tamamladı. 

 

 Üçüncü ve son hafta Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Doç. Dr Ayşe Nevin Sert, Edirne Milletvekili Kefek Başkanı Fatma Aksakalın sunumları ile eğitim programı tamamlandı. 

 

Yapılan eğitimlerin ardından gerçekleşen sınav sonucunda katılımcılara sertifikaları verilecek.   

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Cumartesi 8.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.