Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA AHLAT SOSYAL DAYANIŞMA KÜLTÜR DERNEĞİNDEN BİRLİK BERABERLİK KAHVALTISI

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanlarını kahvaltıda ağırladı.

MANİSA-GENEL 24.01.2023 00:05:00 1078 0
MANİSA AHLAT SOSYAL DAYANIŞMA KÜLTÜR DERNEĞİNDEN BİRLİK BERABERLİK KAHVALTISI

 

 

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ,  Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanlarını kahvaltıda ağırladı. Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneğini birlik beraberlik kahvaltısında ağırladıklarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanlarına katılımları için teşekkür etti.

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ise “Bugün Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneğinin bugün misafiriyiz. Bizleri birlik beraberlik kahvaltısında gönül sofrasında ağırladılar. Bu kahvaltının birlik ve beraberliğini tescil edeceğini birlik ve beraberlik anlamında bizi ileri götüreceğini düşünüyorum. Biz birlik ve beraberliğimizi korursak, birbirimiz ile dayanışma içerisinde olursak bu bizi ileriye götürecektir. Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği 14 il ve  ilçe derneğinden oluşan Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşudur. Uzun yıllardır birlikte hareket ediyoruz. Önemli projelere ve etkinliklere imza attık” dedi.

HABER:KENAN YÜCEEL

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.