Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Manisa Valiliğinden Ahmetli İlçesi Orman Yangınına İlişkin Basın Açıklaması

1

GÜNDEM 2.08.2020 20:02:45 3702 0
Manisa Valiliğinden Ahmetli İlçesi Orman Yangınına İlişkin Basın Açıklaması

Manisa Valiliğinden Ahmetli İlçesi Orman Yangınına İlişkin Basın Açıklaması geldi.
'İlimiz Ahmetli İlçesi Hacıköseler Mahallesi Gürlevik Deresi mevkiinde 31.07.2020 günü saat 17:20 sıralarında orman yangını meydana gelmiştir. Yangınla ilgili gerekli koordinasyonu sağlamak amacıyla Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında 01.08.2020 günü saat 17:00'de Kriz Masası oluşturularak, yangına ilişkin gerekli tedbirler alınmış, ilgili kurumlar arasında koordinasyon sağlanmıştır.
Ahmetli İlçesi Hacıköseler Mahallesi Gürlevik Deresi mevkiinde meydana gelen orman yangınında, ekipler tarafından yangını söndürme çalışmaları anında başlatılmıştır. Hacıköseler, Baktırlı ve Bahçecik mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımız ile besi hayvanları yangın sebebiyle 01.08.2020 günü saat 20:00 itibariyle tahliye edilmiştir. Yapılan ilk incelemelerde, Hacıköseler Mahallesinde 2 ev, 4 müştemilat ve 2 metruk binanın yandığı tespit edilmiştir. Yangın sebebiyle vatandaşlarımızdan can kaybı veya yaralanma olayı yaşanmamıştır. Ayrıca tahliye sağlanması sonucu büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda da herhangi bir kayıp meydana gelmemiştir.
İlimiz Ahmetli İlçesinde meydana gelen orman yangınına; Orman İşletme, belediyeler ve Karayollarına ait 82 arazöz, 11 dozer, 10 helikopter, 12 itfaiye aracı, 13 adet su tankı ile müdahale edilmeye devam edilmektedir.
GAMER'de oluşturulan Kriz Masası, yangının söndürülmesi ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın zarar görmemesi amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.