Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı 10 Kasım’da “Ata’ya Mektup” etkinliği düzenledi

0

SİYASET 11.11.2020 00:33:41 2520 0
Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı 10 Kasım’da “Ata’ya Mektup” etkinliği düzenledi
Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı 10 Kasım’da “Ata’ya Mektup” etkinliği düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte konuşan Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, düzenlenen bu faaliyetin milletin milli ve manevi duygularını uyandırmak, insanların Atatürk özlemini biraz da olsun dindirmek için yapıldığını söyledi. Atatürk’ün vefatının 82.yılında aynı duygu ve düşünceyle Atatürk’ün emanetine sahip çıkacaklarını belirtti.

Başkan Nazmi Akçay, “Manisa Ülkü Ocakları olarak bizler maddi ve manevi duygularına her zaman sahip çıkan bir milletin evlatlarıyız. Öncelikle bu gücü bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’den alıyoruz ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yıldırım’ın önderliğinde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bizler bugün “Ata’ya Mektup” etkinliğimiz adı altında bir sosyal deney, sosyal farkındalık oluşturmak, insanların Ata’sına olan sevgisini özlemini sanki bu mektuplar ona gerçekten de ulaşabilecekmiş gibi düşüncesiyle hareket ederek Manisa’nın milli ve manevi değerlerine bir kez daha ne kadar sahip çıktığını bir kez daha görmüş olduk. Öncelikle bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Ortaöğretim ve Asena Teşkilatımıza çok teşekkür ederiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün uçmağa varışının 82.yılında aynı duygu ve düşüncelerle biz de emanetimize en güzel şekilde sahip çıkarak onun da söylediği gibi damarlarımızdaki asil kanı gerçekten de yaşayarak ve hissederek varlığımızı her daim Türk varlığına armağan etmeye daima hazırız” dedi.

Başkan Kayserili, Kreşlerde Miniklerle Yeni Eğitim Yılını Karşıladı

Başkan Balaban’dan Yeni Eğitim Yılına Anlamlı Ziyaret

Bülent Arınç’tan Türk Kızılay Manisa’ya Destek Ziyareti

Vali Özkan’dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı: “Güçlü ve Umut Dolu Bir Başlangıç”

Manisa’nın Kurtuluşunun 103. Yılında Şehir Geçmişten Geleceğe Umutla Yürüyor

Manisa’nın Kurtuluşunun 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı

EGEMDER Kuruluşunun 2. Yılını Kutladı

Manisa’da 271 Bin Öğrenci Yeni Eğitim Yılına Başladı

  • Salı 28.5 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 28.1 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Perşembe 26.7 ° / 14.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.