MANİSA TUHAFİYECİLERDE MESUT DALKARA GÜVEN TAZELEDİ

0

GÜNDEM 11.01.2022 00:26:36 1616 0
MANİSA TUHAFİYECİLERDE MESUT DALKARA GÜVEN TAZELEDİ


Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda 12 yıldır başkanlık yapan Mesut Dalkara ile Burhan Öztürk yarıştı. Divan başkanlığını Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Başkanı Sinan Turhan, yardımcılığını ise Manisa Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül yaptı. Dostluk havasında geçen kurulda başkan adayları salondan büyük alkış topladı. Başkan adayları birer konuşma yaparak, esnafın çok zor günler geçirdiğini söylediler, genel kurulun hayırlı olmasını dilediler. Konuşmaların ardından seçime geçildi.
Oda üyeleri 2 sandıkta oy kullandı. Mevcut başkan Mesut Dalkara 176 oyla yeniden başkan seçilirken, Burhan Öztürk ise 99 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Mesut Dalkara’yı ilk tebrik erden rakibi Burhan Öztürk oldu.
Manisa Seyyar Tuhafiyeci ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Dalkara’ın yönetim kurulu listesinde Cüneyt Akdoğan, Bilal Erçoş, Ahmet Ilgaz, Çiçek Tarımer, Murat Serhat Sarıbal, Recep Çınar, denetim kurulunda Levent Korucu, Harika Gönül ve Sinan Taşkıncan yer aldı.




+6
 

Ferdi Zeyrek Spor Kompleksi’nde İlk Maç Cumartesi Oynanacak

Şehzadeler Gençlik Evi’nde Yaratıcı Yazarlık Atölyesi Başlıyor

Şehzadeler Belediyesi’nden Çiftçilere Ova Yolu Desteği

Şehzadeler Belediyesi’nden Çiftçilere Ova Yolu Desteği

Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Yeni Eğitim Dönemi Coşkusu

"Kalıptan Eser'e Bir Düş Yolculuğu" Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Manisa’da Balıkesir Tanıtım Günleri Başlıyor

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN SAĞLIĞA BİR BÜYÜK YATIRIM DAHA

  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.