Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MANİSA TÜFAD ONURSAL BAŞKAN TEKİN TATLICIOĞLU'NA LOKMA HAYRI YAPTI

1

SPOR 8.04.2021 00:03:01 1542 0
MANİSA TÜFAD ONURSAL BAŞKAN TEKİN TATLICIOĞLU


Manisa Tüfad Şubesi Yönetim Kurulu tarafından 30 yıl Manisa Tüfad Şubesi Başkanlığını yapan, rahmetli Onursal Başkan Tekin Tatlıcıoğlu adına 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Lokma hayrı yapıldı.

Onursal Başkan Tekin Tatlıcıoğlu'nun vefatının 1.ölüm yılında yapılan lokma hayrına Manisa Tüfad Yönetim kurulu üyeleri, Manisa Askf Başkanı Erol Timur, Manisa Hakemler Derneği Başkanı Yusuf Ertem, Karaköyspor Fk başkanı Osman Yıldırım, Manisa Futbol il temsilcisi Behçet Atlı, Manisa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Cavit Şenbilgiç, Manisaspor Kulübü Teknik Sorumlusu Tansu Yanık, antrenörler ve spor adamları katıldı.

Manisa Tüfad Şubesi 2.başkanı Ersoy Arslan da onursal başkanı Tekin Tatlıcıoğlu’nun Manisa spor camiasına önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade ederek” Onursal başkanımızın ölümünün 1 .yılında kendisini yaptığımız lokma hayrı ile anıyoruz. Kendisi Manisa spor camiasında sevilen bir isimdi. Gerek Tekin Hocamız, gerekse Türk Sporunu hizmet etmiş  ve ebediyete intikal etmiş spor adamlarının sporcuların,antrenörlerin,yöneticilerin  mekanları Cennet olsun. Bugünkü programda bizi yalnız bırakmayan tüm spor adamı ve antrenör arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.”dedi.

Muharrem KAZER


v

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.