Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA TÜFAD EMİN TASIN GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI

1

SPOR 26.01.2020 10:47:35 1096 0
MANİSA TÜFAD EMİN TASIN GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI

Manisa Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği UEFA B- UEFA A - profesyonel kaleci antrenörleri(Pro Lisans dışı olan UEFA belgesine sahipler) için düzenleyeceği seminerlerden ilki yapıldı. Manisa Tüfad Şubesi tarafından yapılan Seminer Yaşarken Yaşatalım Felsefesi ile duayen spor adamı Emin Tasın adına düzenlendi.


 

Manisa Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  (UEFA B- UEFA A - profesyonel kaleci antrenörleri(Pro Lisans dışı olan UEFA belgesine sahipler) için düzenleyeceği seminerler başladı.

Manisa Maski Konferans Salonunda düzenlenen ilk seminerin açılışına Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, Türkiye Futbol Adamları Derneği (Türfad) Başkanı Necmi Temizel,  Manisa İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Ertem, Manisa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Cavit Şenbilgiç, seminere ismi verilen Emin Tasin, Manisa Tüfad Yönetim kurulu ve futbol antrenörleri hazır bulundu.

Manisa Tüfad Başkanı Özer Şenoğlu tarafından yapılan açılış konuşmasında

“Bu seminerimizi yaşarken yaşatalım felsefesi kapsamında Emin Tasın  Hocamız adına yapıyoruz. İnşallah ileriki günlerde yapacağımız seminerler, açacağımız kurslarda da yine bu felsefe ile hareket ederek değerli futbol adamlarımızın adını vereceğiz.

 Değerli Antrenörlerimiz. Zorunlu Gelişim Seminerlerine; UEFA B- UEFA A - profesyonel kaleci antrenörleri(Pro Lisans dışı olan UEFA belgesine sahipler) katılacağı her gelişim Semineri (5)kredili olup, zorunlu gelişim seminerlerine katılarak (15) Kredi tamamlayan antrenörler, Haziran 2020 tarihinden itibaren (3)yıllık Çalışma izni alacaklar. (15)Krediyi tamamlamayan Antrenörlere çalışma izni verilmeyecektir. Seminerimiz hayırlı olsun. ”dedi.

Seminere adı verilen duayen spor adamı Emin Tasın da seminere adının verilmesinden onur duyduğunu ifade ederek, bu anlamlı davranış için teşekkür etti.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Manisa Şubesi Başkanı Necmi Temizel tarafından Emin Tasın’e plaket ve Manisa Tüfad Şube Başkanı Özer Şenoğlu tarafından da adının yazılı olduğu Milli takım nostalji forması takdim edildi.

Seminerin sabah bölümünde Alt yapı ve futbol okullarında futbol eğitimi konusu öğretim görevlisi Dilek Öner, sporcu sakatlıkları ve önleyici faktörler konusu Dr. Muammer Altun, futbolda maç analizi ve futbol antrenörlerine katkısı konusunu içeren dersler  öğretim görevlisi K.Tarkan Batgün tarafından antrenörlere aktarıldı.

Öğleden sonra Manisa 19 Mayıs Stadyumunda yapılan futbolda saha içi pratik uygulamalar ise Doç. Dr. Murat Akyüz , futbol  takımı ile  tarafından yapıldı.
 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.