Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa TSO’dan ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

0

BÖLGE 19.10.2016 16:26:02 1123 0
Manisa TSO’dan ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve beraberindeki heyet ilk olarak Ağustos ayında Manisa’daki görevine başlayan İl Jandarma Komutanı J.Alpay Özcan Kaplan’ı ziyaret etti. J.Alpay Özcan Kaplan’a görevinde başarılar dileyen Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Jandarma ülkemizde huzurun temininde en önemli kuruluşlarından birisidir. Bizlerin güvenliği için gece gündüz demen çalışan bir kurumun her zaman oda olarak yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile bir kez daha komutanımıza Manisa’mıza hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Komutanı J.Albay Özcan Kaplan, vatandaşın huzuru ve güvenliği için çalıştıklarını belirterek, sivil toplum kuruluşlarının yapmış oldukları ziyaretlerinde kendilerine ayrı motivasyon sağladığını söyledi.

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu ve Meclis Başkan Vekili Gültekin Aşçı ziyaret programları çerçevesinde   Eylül ayında görevine atanan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Nurettin Aytekin’i makamında ziyaret ettiler.

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, oda olarak kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğine her zaman önem verdiklerini belirterek, ‘Sayın Müdürümüze yeni görevinde başarılar dilemek ve  hayırlı olsun demek için bu ziyaretimiz gerçekleştiriyoruz. Bizler oda olarak Manisa’nın gelişimi için her projenin yanın da yer almayı bir görev biliyoruz. Kurum ve kuruluşların birlikteliği o şehrin gelişimi için büyük önem taşıyor. Bu bilinçle bizlerde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hedefimiz büyüyen ve gelişen Manisa’mıza bir katkı sağlamak’ diye konuştu.

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve heyetinin ziyaretlerinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin, ‘Manisa Ticaret ve Sanayi Odası şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bu kuruluşun temcilerinin ziyareti bizleri mutlu eder. Ben Sayın Adnan Erbil ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi.

HABER MERKEZİ

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.