Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi öğrencilerinden “Türkiye Aerobik Cimnastik Şampiyonası'nda büyük başarı'

0

SPOR 14.04.2021 00:08:19 1411 0
Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi öğrencilerinden  “Türkiye Aerobik Cimnastik Şampiyonası


Şampiyona neticesinde Okay Arsan teklerde üç dalda Türkiye 1.’si, Selin Sürüm Teklerde Türkiye 3.’sü ve  Seray Solak Triolarda Türkiye 2.’si olarak madalya kazandı. 
Türkiye 1.’si olan Okay Arslan, 2021 Dünya Şampiyonası için Bakü'de ülkemizi temsil etmeye hak kazanırken, diğer madalya kazanan öğrenciler de Bakü için yarışma hakkı elde ettiler. Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, elde edilen barılardan dolayı  Manisa Ticaret Borsası Lisesi öğrencilerini tebrik etti. 
Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:  “Her alanda içinde bulunduğu topluma ve ülkesine faydalı, alanında uzman meslek sahibi bireyler yetiştirmek için mesleğini gönülden icra eden değerli öğretmenlerimize, okul yönetimimize ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan değerli velilerimize saygı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kıymetli Öğrencilerimize de nice başarılarla dolu, sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyor, Bakü’deki “Dünya Şampiyonası”ndan da gururla dönmelerini temenni ediyoruz. “

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.