Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa Şoförler Salih Karaağaç ile devam dedi

0

GÜNDEM 9.01.2022 20:37:33 1516 0
Manisa Şoförler Salih Karaağaç ile  devam dedi
Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde mevcut başkan Salih Karaağaç yeniden aday olurken, 155 Nolu Şehir içi Denetimli Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Akatmacı ve 23 yıldır taşımacılık yapan Cahit Güden, mevcut başkana rakip olarak yarıştı. 
Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu, Fuar Merkezi Event Hall Etkinlik Salonu'nda yapıldı. Genel kurulda, oda üyeleri oy kullanmak için girişte imza attıktan sonra salona alındı.  Kongrede divan başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter yaptı. Kongreye Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar’ın yanı sıra oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.  Kongrede yönetim, denetim ve faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Daha sonra adaylar birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından odanın emektar üyelerine plaketleri verildi.  Genellikle sakin bir havada geçen seçimlerde bazı üyeler dilek ve temenniler bölümünde konuşmak istediklerini belirterek itirazda bulundu.

Yaşanan kısa süre gerginliğin ardından seçimlere geçildi.  Yapılan seçimlerde 707 oy alan Salih Karaağaç yeniden oda başkanlığına seçildi.

Diğer adayların aldığı oylar şöyle; Cahit Güden: 366 Erdoğan Akatmacı: 291
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.