Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi hastalarına giyim yardımı

0

GÜNDEM 15.03.2021 20:35:17 1669 0
Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi  hastalarına giyim yardımı


'Gönülde yarışıyoruz' sloganıyla Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde kalan hastalara giyim yardımı yapıldı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde Ege Bölgesi'ndeki tüm illerin yanı sıra, Batı Akdeniz'den Antalya, Isparta ve Burdur olmak üzere 12 ile hizmet veriyor. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr Cengiz Cengisiz'i ziyaret ederek yardımları teslim etti. Ziyarette Kaymakam Çaykara'nın eşi Nur Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ümit Atman, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Filiz Elma, Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Esin Ağırkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Salih Polat, İHH Manisa Kadın Kolları Başkanı Kübra Çakıroğlu hazır bulundu. 
Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde kalan hastaların ihtiyaçlarını giderdiklerini belirterek, 'Bu çalışmamız devlet kurumlarıyla birlikte Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile sivil toplum kuruluşlarımızdan İHH ile birlikte gerçekleştirildi. Aynı zamanda hayırseverlerimiz var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' diye konuştu. 
Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr Cengiz Cengisiz ise Kaymakam Çaykara nezdinde destek olan herkese teşekkür etti

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.