Manisa Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi Tutuklandı

0

BÖLGE 1.09.2016 11:04:29 2655 0
Manisa Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi Tutuklandı

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY’nın darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında 18 Ağustos’ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet Ayer, Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Ayer, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen İşadamlarından Fikret Taşçı ve Abdulcabbar Kara da tutuklanırken, sağlık personeli Ali Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İHA)

Akhisar’da Kalın Bağırsak Kanserine Kapalı Ameliyatla Müdahale

YUNUSEMRE'de LAVANTA BAHÇESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Albayrak Çocuk Kültür Sanat Merkezi 1 Yaşında

Manisaspor'dan Başkan Dutlulu’ya ziyaret

Ahmet Bedevi Mahallesi’nde Altyapı Sorunu Çözülüyor

Manisa Meclisi Temmuz’da Toplandı: Hizmet, Anma ve Vefa Mesajları

Akhisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Başkan Dutlulu: “Bütçenin Tamamı 17 İlçe İçin Harcanacak”

  • Perşembe 39.5 ° / 22 ° Güneşli
  • Cuma 36.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.4 ° / 18.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.