Manisa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Vali Karadeniz’i Ziyaret Etti

0

SPOR 19.10.2020 19:35:40 1864 0
Manisa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Vali Karadeniz’i Ziyaret Etti

 
Manisa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Raşide Kuyumcu ve otizmli çocukların aileleri, Vali Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti.
Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı’nın da bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Kuyumcu, otizmli çocuklar ve ailelerinin yaşadıkları sıkıntılar hakkında Vali Yaşar Karadeniz’e bilgi verdi.
Otistik bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacıyla devletin yaptığı çalışmalarla bugüne kadar çok mesafe aldığını söyleyen Vali Karadeniz, bu konuda toplumda ki tüm fertlere de görev düştüğünü, her zaman otizmli bireylerin ve ailelerinin destekçileri olacaklarını belirterek, Başkan Kuyumcu’ya çalışmalarında başarılar diledi.
 

Emekli Uzman Çavuşlardan Vefa Çağrısı: “Gençliğimizi Dağlarda Bıraktık, Açlık Sınırında Yaşıyoruz”

Manisa, Bülent Koşmaz’ı Özlem ve Minnetle Andı

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ndeki hayır etkinliğinde merhum Başkan Ferdi Zeyrek dualar, pilav ikramı ve birlik mesajlarıyla anıldı.

Teknik Direktörümüz Taner Taşkın, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu

Turgutlu’da Lunaparkta Salıncak Faciası: İki Çocuk Ağır Yaralandı

Vali Özkan Akhisar’daki Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Akhisar da orman yangını

Manisa’da Yaya Alanlarına Motosiklet Girişine Geçit Yok

  • Cumartesi 37.6 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazar 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.2 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.