Manisa Jandarma 1500 personel ile Dinamik Denetim seferberliğinde

0

ASAYİŞ 4.03.2021 17:43:53 1895 0
Manisa Jandarma 1500 personel ile Dinamik Denetim seferberliğinde


Yapılan açıklmada,
'İçişleri Bakanlığının 3695 sayılı genelgesi kapsamında koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla 04.03.2021 günü Manisa İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında 1500 personelin katılımıyla kontrollü normalleşme döneminde Dinamik Denetim seferberliği başlatılmıştır.

Yapılan denetimlerde açık olan işletmelerde maske, mesafe, hijyen şartları ve işletmelerin uyması gereken kurallar hakkında bilgilendirme yapılarak, İşletme sahiplerine sık sık denetleme gerçekleştirileceği hatırlatılmıştır. İlimiz genelinde emniyet ve asayişin korunması ve halkımızın huzur ve güveninin artırılması maksadıyla başlatılan çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği kamuoyuna saygı ile duyurulur.'ifadelerine yer verildi.

Yunusemre’de Market ve Fırınlara Zabıta Denetimi

Turgutlu’da 8 Suçtan Aranan Şahıs Yakalandı

Kızılay Manisa’dan Deprem ve Yangın Bölgelerine Destek

Kaymakam Mustafa CAN, Depremden Etkilenen Mahalleleri Ziyaret Etti

Çukuroba Mahallesi’nin 25 Yıllık Altyapı Sorunu Çözülüyor

Peker Fk'dan Anlamlı Ziyaret

Soma Turgutalp’te Orman Yangınına Hızlı Müdahale

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN 350 HANEYE GIDA DESTEĞİ

  • Salı 32.6 ° / 17 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.4 ° / 16.4 ° Güneşli
  • Perşembe 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.