Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa İçin Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı!

1

GÜNDEM 28.12.2020 10:27:35 1624 0
 Manisa İçin Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; gece saatlerinden itibaren bölge geneli yağışların etkisi altında kalacak. Sabah saatlerinden itibaren bölgenin tamamı aralıklı sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Manisa ve İzmir’de yağışlarla beraber kuvvetli rüzgar etkili olacak.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının ülke genelinde artması, özellikle batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenmektedir.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı ile İç Ege’de kuvvetli (30-50 km/sa), Kıyı Ege ile Antalya’nın batı kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; İzmir ve çevresi ile Aydın’ın batı ilçerinde (Kuşadası, Didim ve Söke) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinden itibaren etkisini arttırarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI : Rüzgarın; yapılan son değerlendirmelere göre; kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile yarın (Pazartesi) Kütahya, Uşak ve Denizli çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. Yağışların; Kıyı Ege’de kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla’nın kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli (30-50 km/sa), kıyı kesimlerinde bu akşam saatlerinde yer yer kısa süreli fırtına (40-70km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR 5°C, 12°C

Parçalı çok bulutlu

DENİZLİ 9°C, 13°C

Parçalı çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinde sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

İZMİR 13°C, 15°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazartesi) il genelinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

MANİSA 9°C, 14°C

Parçalı çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.