MANİSA HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİN 500 KİŞİLİK İFTAR

0

MANİSA-GENEL 8.04.2022 00:00:26 1281 0
MANİSA HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİN 500 KİŞİLİK İFTAR


Manisa’da 14 dernekten oluşan Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. MASKİ İkiz Kulelerde bulunan dernek binasında yapılan toplantıda konuşan Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş, dernek üyelerin ve Manisalıların mübarek Ramazan ayını tebrik etti. Güneş, dernekler olarak birlik ve beraberliği pekiştirmek adına Ramazan ayında 500 kişilik iftar programı gerçekleştireceklerini söyledi.
Başkan Ragıp Güneş yaptığı açıklamada, “Mübarek Ramazan ayında Nisan ayı toplantımızı değerli başkanlarımızla birlikte yaptık. Yüce Rabbimize şükürler olsun bize bugünleri yaşattığı için. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde iftar programı gerçekleştireceğiz. Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Biz muhafazakar insanlarız. Yüce Allah’a inanıyoruz. Ramazan ayında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.




 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.