Manisa Futbol Kulübü şampiyonluğunu ilan etti

1

SPOR 11.04.2021 18:07:13 1780 0
Manisa Futbol Kulübü şampiyonluğunu ilan etti


Misli.com 2. Lig Beyaz Grup 33. hafta maçında Manisa Futbol Kulübü deplasmanda Uşakspor ile karşılaştı. 1 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Manisa BBSK Başkanı Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulu üyeleri takip etti.

Maçın ilk yarısını 1-0 mağlup kapatan Manisa Fk , 90.dakikada  Ahmet Kesim’in penaltıdan kaydettiği golle mücadeleden 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Maçı her iki takım da 10 kişi tamamladı.Uşakspor'da 90.dakikada Alpay çift sarı karttan kırmızı  kart, Manisa Fk'da ise uzatma dakikalarında  Mehmet Güven çift sarı karttan kırmıız kart gördü.

 Bu sonuçla 78 puana ulaşan kalan Manisa Futbol Kulübü, ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

 

Gördes’te Çam Fıstığı Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Akhisar ve Ahmetli’de Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Irlamaz ve Selvilitepe’nin Altyapı Sorunu Çözülüyor

Arınç’tan Alaşehir Esnaf Kefalete Ziyaret

Gaziler ve Şehit Yakınları Çanakkale’yi Gezdi

Karaali’de Servis Krizi: Yeni Taşınan Aile Eğitim Mağduriyetini Dile Getirdi

Don Afetinden Zarar Gören Çiftçilere Destekleme Müjdesi

Saruhanlı’da Elektrik Direği Demirlerini Çalan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı

  • Salı 29.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.