Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

MANİSA DEVA PARTİSİNDE İLÇELER DEVAM EDİYOR

0

SİYASET 8.01.2022 20:29:27 1308 0
MANİSA DEVA PARTİSİNDE İLÇELER DEVAM EDİYOR

 Deva Partisi Manisa İl Başkanvekili Sertaç Teker ile bir araya gelen Deva Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Faik Kav yaptığı açıklamada, “İl başkanımızın istifasının ardından yaptığımız Yunusemre ilçe Yönetim Kurulu toplantımız ile çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ayrılan eski başkanımız Süreyya beye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak burada şu unutulmamalıdır Deva Partisi kadroları Manisa merkez yönetimi, Yunusemre yönetimi ve Şehzadeler yönetimi başta olmak üzere tüm ilçe yönetimleri ile görevlerinin başında olup gece gündüz demeden hizmet etmektedir. Bazı basın organlarında bilinçli olarak partimizin Manisa ilinde çalkantılar yaşadığı yönünde haberler yer almıştır eski başkanın istifası kendi bireysel kararıdır. İlimizde parti içinden olsun başka partilerden olsun pek çok başkan adayı talepte bulunmaktadır. Genel merkezimiz ince eleyip sık dokuyarak burada iktidarın adayı olan partimizin bayrağını daha ileriye taşıyacak bir il başkanı en kısa sürede atayacaktır.  Ali Babacan ve deva kadroları Türkiye’de iktidarın adayıdır. Ne zaman hangi şartlarda seçim olursa olsun deva kadroları hazır olup, damla damla büyüyerek ülkesine hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.