MANİSA'DA ÇİÇEKÇİLERDE 'İŞLER AÇILDI'

1

EKONOMİ 17.08.2020 00:00:11 9923 0
MANİSA

 
 
Manisa’da nikah, düğün, nişan ,açılış ve sünnet düğünlerinin genelge ile  serbest bırakılmasıyla birlikte çiçekçilerde işler açıldı ve hareketlilik devam ediyor.
 
 
Manisa’da Emre Çiçekçilik işletmecilerinden Mehmet Kurt “Normalleşme sürecinden itibaren dükkânlarımızı açmıştık. Bildiğiniz gibi yaz dönemi bizler için en yoğun dönem. Temmuz’dan itibaren de ertelenen düğünler, nişanlar, sünnet düğünleri ve açılışlar yapılıyor. İlk zamanlarda işlerimiz durgundu, Ancak günde 2-3 çiçek gönderiyorduk. Temmuz ayı başı itibari ile düğünlerin de serbest olması ile buket çiçek, çelenk, saksı çiçeği, gelin arabası süslemede yoğunluk yaşamaya başladık ve çok şükür işlerimiz açıldı. ”dedi.
 
Emre Çiçekçilik işletmecilerinden Mehmet Kurt tüm hijyen kurallarına uyduklarını da ifade ederek, ”Mesafe kuralına uyarak ve maskelerimiz takarak ve tüm hijyen kurallarına uyarak hizmet veriyoruz.” dedi.
 
Emre Çiçekçilik işletmecilerinden Mehmet Kurt Bizler alınan tüm tedbirlere uyuyoruz, herkesin de uymasını bekliyoruz diyerek,”
Emre Çiçekçilik olarak ta her türlü çiçek, çelenk hizmeti ve araba süsleme ile Manisalıların hizmetine hazırız. Tüm evlenecek olan çiftlerimize mutluluklar dileriz.” açıklamasını yaptı.
 
Muharrem KAZER
 

Saadet Partisi Turgutlu’da Sahaya İndi: Hedef İktidar

Salihli'nin Temizlik Filosuna TBB’den Güçlü Destek

Yılmaz: Barınma Krizi Toplumsal Çöküşe Neden Oluyor

Vali Özkan: Hedefimiz Afetlere Dirençli Bir Manisa

Manisa’da Mevlana Rüzgarı: Gülneva Topluluğu Mest Etti 

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 8.4 ° / 1 ° false
  • Pazar 8.6 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.