Manisa’da Bin 646 Parça Tarihi Eser Ele Geçirildi

1

ASAYİŞ 1.03.2021 21:24:09 1426 0
Manisa’da Bin 646 Parça Tarihi Eser Ele Geçirildi


 

Olay Manisa’nın Salihli İlçesinde meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Grup Amirliği ekipleri tarihi eser kaçakçılar ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler Selahattin D.(62) yönetimindeki aracı İzmir-Ankara E96 karayolunda durdurup arama yaptı. Aramada Roma ve Bizans dönemine ait bin 464 adet sikke, 143 tane obje, 36 tane yüzük, 1 tane ok ucu, 1 tane anahtar görünümlü tartı, 1 tane anahtar görünümlü mercek olmak üzere toplam bin 646 parça tarihi eser ile 17 bin 730 lira para ve 3 bin 450 Amerikan doları ele geçirildi.

Şüpheli Selahattin D.’ye 2863 Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanununa Muhalefet etmekten adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Manisa Büyükşehir’den asfalt seferberliği: hedef 120 bin ton

Manisa’da Engelsiz Sanat ve Sevgi Buluşması

İhracatın Yıldızları’nda Manisalı firmalara ödül

Moris Şinasi belgeseli Manisa’da seyirciyle buluştu

Manisa’da servis şoförleriyle ulaşım toplantısı

Manisa FK deplasmanda Iğdır FK ile golsüz berabere

Manisa'da kamu çalışanlarına eğitim desteği anlaşması

Manisa’da aranan 3 hükümlü jandarmadan kaçamadı

  • Cumartesi 2.9 ° / -0.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 4.2 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 4.4 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.