Manisa’da Ağustos Ayında 4.217 Adet Ağacın Kesilmesi Önlendi

0

EKONOMİ 14.09.2021 20:46:55 1367 0
 Manisa’da  Ağustos Ayında 4.217 Adet Ağacın Kesilmesi  Önlendi


Manisa’da Sıfır Atık Projesi ile 2021 yılı Ağustos ayında 4.217 ağacın kesilmesi önlendi.
İsrafın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması ve çevreyi koruma bilincinin oluşturulması amacıyla başlanılan Sıfır Atık Projesiyle çevre korunurken ekonomiye de büyük katkı sağlanıyor.
Ocak 2019 tarihinden itibaren uygulamaya geçirilen Sıfır Atık Projesi kapsamında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından iç mekân geri dönüşüm kutu ihtiyaçlarını karşılamak üzere mavi (kâğıt, plastik, cam, metal) geri dönüşüm kutuları yaptırılmış ve kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtılmıştır.
Sıfır Atık Projesi uygulamasında 2021 yılı Ağustos ayında 318.432 kg geri kazanılabilir atık toplandı. Toplanan bu atıklar sayesinde Manisa’da toplam 4.217 adet ağaç kurtarılmış aynı zamanda 1.216.007 kwh enerji ve 6.945 m³ su tasarrufu sağlanmıştır.

 

Manisa’da Nuri Keser’den şehit annesine vefa

1m 18s boyunca düşündüm Nuri Keser'den şehit Mehmet Aktaş'ın ailesine vefa ziyareti

Manisa’da Nuri Keser’den şehit emanetine vefa

Manisa Büyükşehir’den asfalt seferberliği: hedef 120 bin ton

Manisa’da Engelsiz Sanat ve Sevgi Buluşması

İhracatın Yıldızları’nda Manisalı firmalara ödül

Moris Şinasi belgeseli Manisa’da seyirciyle buluştu

Manisa’da servis şoförleriyle ulaşım toplantısı

  • Pazar 4.2 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 4.4 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 3.6 ° / -0.9 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.