Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA’DA 7/24 SPOR YAPMA FIRSATI

1

SPOR 25.01.2019 18:13:05 742 0
MANİSA’DA 7/24 SPOR YAPMA FIRSATI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 100 günlük eylem planı kapsamında her yaştaki vatandaşın günün her saatinde aktif spor yapmalarının temin edilmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan projelere bir yenisi eklendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm illerde okul çağındaki çocuk ve gençleri sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasında ebeveynlerin rolünün öneminden hareketle, spor aracılığı ile çocuk aile ilişkisinin geliştirilmesi amacıyla hazırlanan “Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor” adlı proje kapsamında Çok Amaçlı Spor Salonu ve 75. Yıl Gençlik Merkezi 7/24 spor yapmak isteyen vatandaşların hizmetine açıldı.

Günün her saatinde spor yapmak için tesisleri açık tutmak ve sessiz ortamda ders çalışmak için yerler bulundurmak amacıyla başlatılan bu uygulamaya büyük önem verdiklerini ifade eden Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Bakanlığımızın başlattığı uygulama ile vatandaşlarımıza, sosyal ve sportif alanlarda destekleyici çalışmalar yapıyor, eğitimi ve gelişimi esas alan projeler geliştiriyoruz. Gençlerimiz ve vatandaşlarımız istediği saatte Çok Amaçlı Spor Salonumuza gelip program dahilinde spor yapabilirler. Ayrıca öğrencilerimiz için de 75. Yıl Gençlik Merkezlerimiz 7/24 açık. Diledikleri saatte gelip ders çalışabilir veya buradaki aktivitelere katılabilirler' diye konuştu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.