MANİSA'DA 15 TEMMUZ SANCAK KOŞUSU BÜYÜK COŞKUYLA YAPILDI

0

SPOR 16.07.2021 07:46:11 1689 0
MANİSA


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlıorganize edilen Sancak Koşusu, İl Sağlık Müdürlüğü önünden başlayarak Doğu Caddesi ve Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı güzergahında 2.5 kilometrede gerçekleşti. 25 milli sporcu ve 15 antrenörün katılımıyla gururla gerçekleşen koşuda her sporcu, her bir 100 metrede sancağı teslim aldı.
Ay yıldızlı bayrağımızı elden ele taşıyan sporcu ve antrenörler, 15 Temmuz Demokrasi Marşı eşliğinde koşarak güzel görüntüler oluştururken, vatandaşlar da alkışlarla sporculara destek verdiler.
Koşunun son bölümünde ise milli judocu Mert Şişmanlar, özel sporculardan Muhammet Keskin'e sancağı teslim ederken, Keskin de sancağı Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'e alkışlar eşliğinde teslim etti. Sancağı öperek teslim alan Vali Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'ün de yer aldığı törende sporculara katılım belgesi takdim etti.

 

Aliağa’da Zeytin Hasadı Şenlik Havasında Başladı

Kırkağaç’ta Yağmurlu–Bademli Yolunda Konforlu Ulaşım Dönemi

Salihli’de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 1622 Hap Ele Geçirildi

Akhisar Belediyesi’nden Sosyal, Spor ve Sağlık Alanında Üç Büyük Yatırım

Akhisar’da Uyuşturucu Operasyonu: Zehir Taciri Tutuklandı

Yunusemre Belediyesi’nden Cumhuriyetin 102. Yılına Özel 102 Kilometrelik Bisiklet Turu

Turgutlu Belediyesi’nden Sokak Hayvanları İçin Doğal Yaşam Alanı

Turgutlu’da 29 Ekim Coşkusu Ece Seçkin Konseriyle Taçlanacak

  • Çarşamba 18.9 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.2 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.7 ° / 14.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.