Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA’DA 1 MAYIS RENKLİ SAHNELER OLUŞTURDU

0

GÜNDEM 1.05.2018 15:21:03 1617 0
MANİSA’DA 1 MAYIS RENKLİ SAHNELER OLUŞTURDU

Manisa'da 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı birçok sendikanın, siyasi partinin ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla kutlandı. Saat 11.00'de tarihi Sultan Camii'nin önünde toplanmaya başlayan kalabalık, polis tarafından titizlikle arandı. Sendikaların, siyasi partiler ile sivil toplum örgütlerinin üyelerinin yanlarında getirdikleri pankartlar ile dövizler de incelendi. Saat 12.00'ye kadar alanda toplanan yaklaşık 700 kişilik grup pankartlar ve sloganlarla Cumhuriyet Meydanı’na yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyunca ‘Birleşe birleşe kazanacağız’, ‘Yaşasın 1 Mayıs’ sloganları atıldı, ‘işimi ekmeğimi geri istiyorum’, ‘sendika haktır engellenemez ’pankartları taşındı.  Emek ve Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen yürüyüşüne CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer de destek verdi. CHP’li Biçer ve yürüyüşe katılanlar yol boyunca zaman zaman birlikte halay çekti.  Şehzadeler ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'na gelen topluluk, mitingin yapılacağı Milli Egemenlik Anıtı'nın önünde, alana tekrar aranarak alındı. Miting alanını dolduran kalabalığa konuşma yapan DİSK  Gıda İş İzmir Bölge Temsilcisi Gürsel Köse, emeklerine, işlerine ve özgürlüğe sahip çıkmak için alanlarda olduklarını söyledi.

Canan SÜRGİT

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.