Manisa Çevresinde Yol Yapım Çalışmaları Yoğunlaşıyor

Manisa-Turgutlu, Kırkağaç-Gelenbe, Akhisar ve Köprübaşı bölgelerinde yol ve köprülü kavşak inşaatları sürüyor; sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri istendi.

GÜNDEM 8.09.2025 10:52:52 40 0
Manisa Çevresinde Yol Yapım Çalışmaları Yoğunlaşıyor

(MHA) – Karayolları Bölge 2 tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Manisa genelinde birçok güzergâhta yol yapım ve kavşak projeleri devam ediyor.
Manisa-Turgutlu yolunda, hem Otogar Kavşağı (0–1 km) hem de 21–25 km aralıklarında trafik düzenlemesi yapılarak, sürücülerin dikkatli olmaları isteniyor.

Kırkağaç-Gelenbe ve Akhisar-Sındırgı-Gördes kesimlerinde de yol ve heyelan ıslah çalışmaları devam ederken, bazı yollarda trafik sağ veya sol şeritten çift yönlü şekilde veriliyor. Akhisar-Salihli güzergâhında köprü derz çalışmalarının trafiği etkilemesi nedeniyle, ulaşım alternatiftir. Ayrıca Akhisar–Manisa yolunda yeni köprülü kavşak çalışmaları güvenli geçiş için hızla ilerliyor. Yetkililer, sürücülerin trafik işaretlerine uymasını ve sabırlı olmasını vurguladı.

Bülent Arınç’tan Türk Kızılay Manisa’ya Destek Ziyareti

Vali Özkan’dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı: “Güçlü ve Umut Dolu Bir Başlangıç”

Manisa’nın Kurtuluşunun 103. Yılında Şehir Geçmişten Geleceğe Umutla Yürüyor

Manisa’nın Kurtuluşunun 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı

EGEMDER Kuruluşunun 2. Yılını Kutladı

Manisa’da 271 Bin Öğrenci Yeni Eğitim Yılına Başladı

Akhisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Manisa Gazi İlkokulu Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba Dedi

  • Pazartesi 29.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 28.5 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 28.1 ° / 15.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.