Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcıları Erciyes'in Zirvesinde

0

SPOR 9.02.2021 17:16:48 1524 0
Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcıları Erciyes


Kayseri’de toplanan tırmanış ekibi 3100 metredeki çoban ini kamp alanına intikal etti ve çadırlarını kurarak alana yerleşti. Ertesi sabah zirve için saat yaklaşık 04.15’de yürüyüşe başlayan kafile zaman zaman esen şiddetli rüzgar altında zirve yolculuğunu başarı ile tamamladı. 9 sporcunun iştirak ettiği kış tırmanışı 8 sporcunun zirveye ulaşması tamamlandı. Zirvede yaklaşık 40 km/saat esen fırtına şeklindeki rüzgârlı ortamda kulüp flamalarını zorda olsa açıldı. Başarılı geçen tırmanışta kulübümüz flaması da zirvede hak ettiği yeri aldı. Zaman zaman çok sert esen rüzgar altında inişe geçen dağcılar, yaklaşık 14.20’de kamp alanına dönerek, fırtınalı bir ortamda çadırlarını topladılar. Kamp yükleri ile birlikte yürüyüşe geçen dağcılar Kayseri merkezde 17.00’da faaliyetlerini sonlandırarak illerine dönmek üzere yola çıktılar.
Tırmanış hakkında bilgi veren Dağcılık Şubesi AntrenörüCengiz Erdener, “Zorlu hava şartlarında Kayseri Erciyes Dağı’na tırmanışımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcılık Şubesi olarak kulüp flamamızı zirvede bir kez daha  dalgalandırdık. Faaliyet takvimi kapsamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. 
 

Manisa sosyal konut kura çekiminde 7 bin 459 hak sahibi

Manisa Kahveciler Odası’nda Baba Emanetini Devraldı

Mutlu ve Lalapaşa Dönüşüyor: İhale Tarihi 19 Şubat

Muğla'da Barınma Krizi: TOKİ'ye Acil Çağrı

Narkotik Şube’den sentetik ecza operasyonu: 2 tutuklama

Semih Hoca’dan öğrencilere buz pateni karne hediyesi

Manisa Dostlar Meclisi Bakkallar Odası adaylarını ağırladı

Yunusemre'de Asmacık Sosyal Tesisi açılışa hazır

  • Cuma -1.4 ° / -8.3 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cumartesi -1.4 ° / -7.8 ° Hafif karlı
  • Pazar 0 ° / -7.7 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.