Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 2. Yarı Hazırlıkları Başladı

1

SPOR 23.12.2018 19:57:50 986 0
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 2. Yarı Hazırlıkları Başladı

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren  Manisa Büyükşehir Belediyespor’da ikinci yarı hazırlıkları teknik direktör Levent Devrim yönetiminde Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yapılan antrenmanla başladı. 30 Aralık tarihine kadar ikinci yarı hazırlıklarına Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde devam edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Antalya kampı ise 2 Ocak’ta başlayacak, 12 Ocak’ta sona erecek.

Devrim, “ Ligin İlk Yarısını Hedeflediğimiz Puanın 3 Puan Gerisinde Tamamladık”

İkinci yarı hazırlıklarına başladıklarını söyleyen teknik direktör Levent Devrim, “ Ligin ilk yarısını düşündüğümüz puanın 3 puan gerisinde tamamladık. Bizim hedeflediğimiz puan 35 puandı. Oynadığımız oyuna ve ürettiğimiz gol pozisyonlarına bakacak olursanız aslında 35 puanın çok üstünde puanlar alabilirdik. Ligin ikinci yarısında ilk yarıda kaybettiğimiz puanları telafi edebilecek durumdayız. Bugün itibarıyla hazırlıklara başladık. 30 Aralık tarihine kadar hazırlıklarımıza burada devam edeceğiz. Daha sonra futbolcularımıza iki günlük yılbaşı izni vereceğiz. 2 Ocak’tan itibaren hazırlıklarımıza Antalya’da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Akhisar’daki Yangına Büyükşehir Müdahalesi: Evleri ve Hayvanları Alevlerden Kurtardılar

Minik Kalplere Moral Ziyareti

Şehzadeler’de Esnaftan Aşure Hayrı

İbrahim Onaylı TFF’de Üst Klasman Temsilciliğe Yükseldi

Keçiliköy Camii Dualarla Açıldı

Metin Öztürk Manisa’ya Veda Etti: “Bu Final Benim İçin Mutlu Bir Son”

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 40 Binden Fazla Sentetik Hap Ele Geçirildi

Köprübaşı’nda Tarım Alanında Yangın: 11 Kişi Tahliye Edildi

  • Pazar 42.7 ° / 20.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 42.1 ° / 21 ° Güneşli
  • Salı 39.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.