Manisa Bşbsporlu Karatecilerden Cumhuriyet Turnuvası'nda 4 Madalya

0

SPOR 31.10.2021 00:13:19 1116 0
Manisa Bşbsporlu Karatecilerden Cumhuriyet Turnuvası

İller Arası Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası 30-31 Ekim tarihlerinde Uşak'ta gerçekleştirildi. 18 ilden 650 sporcunun mücadele ettiği turnuvaya Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımı antrenör Ali Eşsiz önderliğinde 9 sporcu ile katıldı. Turnuvada 1 altın ve 3 bronz madalya kazanma başarısı gösteren karate takımında 3 sporcu ise röpresaj maçına çıkarak beşinci oldu.
Sporculardan Nurullah Mert Kara altın madalya (kata), Erva Lamia Uyanık bronz madalya (kata), Ecrin Eda Arslan bronz madalya (kumite) ve Ceylin Ferihan Uyanık bronz madalya (kumite) kazandı.
Semih Furkan Kumcu, Zehra Kocakaplan ve Firdevs Nil Kara ise röpresaj maçına çıkarak beşincilik elde etti. Desteklerinden ötürü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü'ye teşekkürlerini ileten antrenör Ali Eşsiz, turnuvaya katılan tüm sporculara mücadelelerinden ötürü teşekkür etti.
Karate takımının elde ettikleri başarılar nedeniyle tebrik eden Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun ise, 'İnşallah, kazanacakları daha nice başarılarla gururlanmaya devam edeceğiz. Sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyoruz' dedi.

33s boyunca düşündüm Manisa TSO’dan Rusya Pazarına İhracat Atağı

Manisa’da Narkotik Operasyonlarında 92 Tutuklama

Türkiye Emekliler Derneği Manisa Başkanı Akkoyun Vefat Etti

Atatürküler Yunusemre’de Coşkuyla Seslendirildi

Manisa’da kadın cinayetlerine karşı yürüyüş

Başkan Çetin Akın Yoğun Yağış Sonrası Sahada

Salihli Belediyesi’nde İşçiye En Az 40.210 TL Maaş

Bilim Yunusemre’de ara tatil bilim etkinlikleri ilgi gördü

  • Salı 3.6 ° / -0.9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Çarşamba 3.7 ° / -3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 6.5 ° / 0 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.