Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa BBSK Sporcusu Gülşen 'Altını' Vurdu

0

SPOR 5.02.2022 07:41:07 990 0
Manisa BBSK Sporcusu Gülşen

 
Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası, Mersin Erdemli’de Atıcılık Poligonunda 565 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor adına yarışan Gülşen Delen önemli bir başarıya imza attı. Büyük
Kadınlar Tüfek Müsabakalarında topladığı 622,2 puanla milli takım puanını tazeleyen Gülşen Delen,  final müsabakalarına 2. olarak Mart ayında Norveç’te yapılacak Avrupa Şampiyonasında da ay-yıldızlı forma için mücadele etmeye hak kazandı.

Final müsabakalarında başarılı bir performans sergilen Delen, rakiplerini geride bırakarak 1. olmayı başardı. Geçen yıl topladığı 626.6 puanla eleme müsabakalarının rekorunu elinde bulunduran Delen, bu şampiyonada da final rekorunun sahibi oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atıcısı bu sonuçla, Şubat ayında Mısırın başkenti Kahire’de yapılacak olan Büyükler Dünya Şampiyonası kadrosunda yer alacak. Aynı zamanda Mart ayında Norveç’te yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda da milli takım için mücadele edecek. Delen’in antrenörleri Taner Bakal ve Çağrı Tangör sporcunun, antrenmanlardaki performansından memnun olduklarını belirterek uluslararası başarılar elde edeceğine olan inancını paylaştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar da, Delen’i  ve antrenörlerini elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti, milli takım formasıyla uluslararası maçlarda da başarılar diledi.





 
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.