Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa Barosu yeni avukatlar kazanıyor

1

GÜNDEM 11.12.2020 17:37:11 2447 0
Manisa Barosu yeni avukatlar kazanıyor




Manisa Barosu, 6 ay adliyede, 6 ay da bir avukatın yanında olmak üzere 1 yıllık stajlarını tamamlayan stajyer avukatlar için ruhsat töreni düzenliyor. Manisa Barosu Konferans Salonunda düzenlenen ruhsat törenlerinde avukatlık yemini ettikten sonra ruhsatlar alınıyor. Manisa Barosu Başkanı Av. Ali Arslan, Manisa’da yeni avukatlarla beraber yaklaşık 1200 avukata yükseldiklerini kaydetti.

Arslan, Manisa’da 135 stajyer avukatın bulunduğunu söyleyerek, okulunu bitirip diplomasını alanların istediği zaman staja başladığını, 1 yıllık stajın 6 ayının Adliyede, 6 ayının ise bir avukatın yanında gerçekleştirdiğini belirtti., 

Arslan, “Meslektaşlarımın avukatlık mesleğini en iyi şekilde yapacaklarını biliyorum. Mesleklerinin yanında Atatürk İlke ve Devrimlerini rehber edinerek Cumhuriyetimizin değerlerinin korunmasına katkı sağlayacaklarına ve Demokrasimizin tüm kurum ve kurulları ile çalışması için çalışacaklarına olan inancımda tamdır. Meslektaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. 

Arslan, yanında avukatlık stajını tamamlayan Yağmur İzci’ye ruhsatını vererek, “Değerli dostum Tülay ve Haydar İzci’nin kızları sevgili Yağmur ofisimizde bir yıllık avukatlık stajını tamamlayarak bugün ruhsatını aldı. İzci ailesini kutlarım. Başarılı bir staj dönemi geçiren meslektaşım Av. Yağmur İzci’ye mesleğinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.